sq5

Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)

Syma Q5 Mini RC 2,4 GHz távirányítós motorcsónak

10 157 Ft‎

Kompakt és gyors

A Syma Q5 mini RC motorcsónak egy kisméretű távirányítós hajó, ami 8 km/h-val tud haladni a vízen. A méretének köszönhetően akár egy medencében vagy kisebb tóban is lehet vele jókat játszani. Attól sem kell félned, hogy benn marad a tó közepén, mert a távirányító jelzi, ha merül a hajóban lévő akkumulátor és így időben ki tudod vezetni a parthoz.

Sportos és áramvonalas design

Az áramvonalas és hegyes orr miatt a motorcsónak könnyen legyőzi a légellenálást és könnyen siklik a vízben. Már ránézésre is látható, hogy egy igazi sportos és gyors versenycsónakkal van dolgod.

Syma Q5 Mini design

2,4 GHz-es frekvencián működő pisztoly-távirányító

Egy ilyen távirányítós motorcsónakhoz, egy sportos és könnyen kezelhető távirányító is dukál. Ezért a Syma a Q5 hajóhoz egy pisztoly-távirányítót készített, mint amilyet az RC autóknál is szoktak használni. Kézre áll és könnyű irányítani vele a versenycsónakot még nagyobb sebességnél is, a 2,4 GHz-es frekvenciának köszönhetően pedig, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz zavar a kapcsolatban. Egy nagyon hasznos funkció is található benne, még pedig az akkumulátor merülésének jelzése.

Syma Q5 távirányító

390-es motor a nagy sebesség eléréséhez

A Syma Q5 motorcsónakot egy 390-es motorral szerelték fel, amivel jól gyorsul és a kanyarvételeknél és lendületesen tud haladni. Ezen kívül egy vízhűtéses rendszert is szereltek a testbe, ezzel pedig a motor még jobban teljesít és az élettartama is hosszabb.

Syma Q5 motor

Tulajdonságok:

Csomag tartalma:

  • Syma Q5 Mini távirányítós motorcsónak (fehér színben)
  • Távirányító
  • Hajócsavar
  • USB töltő
  • Akkumulátor
  • Tartó
  • Kenőolaj

15 további termék ugyanebben a kategóriában: