Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   Discovery Scope 3 készlet és könyv
   • Discovery Scope 3 készlet és könyv
   • Discovery Scope 3 készlet és könyv
   • Discovery Scope 3 készlet és könyv
   • Discovery Scope 3 készlet és könyv

   Discovery Scope 3 készlet és könyv

   (0) Vélemény
   33 063 Ft
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
   Discovery
   79204
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   Discovery Scope 3 készlet és könyv

   A készlet három optikai eszközt tartalmaz: egy teleszkópot, egy mikroszkópot és egy kétszemes távcsövet. A készlethez több mint 30 tartozék, valamint a világűrről szóló, ismeretterjesztő könyv is jár

   A Discovery Scope 3 egy mikroszkópot, egy teleszkópot és egy kétszemes távcsövet tartalmaz egyetlen készletben. Az optikai eszközökön kívül a készlethez több mint 30 tartozék és a „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv is jár. A készletet kifejezetten azok számára állítottuk össze, akik még nem használtak optikai eszközöket, és szeretnék kipróbálni magukat a különböző tárgyak tanulmányozásában.

   A készletben található teleszkóp egy alt-azimut (AZ) refraktor. Lehetővé teszi a Hold, a fényes éjszakai égitestek és a földi tájak megfigyelését. Mivel a távcső normál méretű, háromlábú állványra van szerelve, így könnyen beállítható a megfigyelő magasságához megfelelően. A működtetése nem bonyolult. A távcső felfelé, lefelé, balra és jobbra forgatható, mint egy figyelőtávcső.

   A „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv gyors és hatékony módja annak, hogy többet tudjon meg a csillagászatról. Ez a színes útmutató könnyen érthető nyelven, bonyolult kifejezések nélkül íródott. Ismerteti a teleszkóp működését, és elmagyarázza, hogyan végezhetünk megfigyeléseket, és hogyan láthatunk érdekes objektumokat az éjszakai égbolton. A könyv ismerteti a Napot, a Naprendszer bolygóit és azok mellékbolygóit, az üstökösöket, a meteorokat és a távoli csillagokat.

   Az alsó világítású optikai mikroszkóp lehetővé teszi bármilyen átlátszó minta, például előkészített minta tanulmányozását. A készlet lehetővé teszi vékony mintaszeletek tanulmányozását, amelyeket a mellékelt eszközökkel saját maga is elkészíthet. A mikroszkóppal tanulmányozhatja azt is, mennyi élet van egy csepp vízben.

   A mikroszkóp 150x és 900x közötti nagyítási fokozatokkal és kettős megvilágítással rendelkezik. A beépített fényforrás egyik oldalán tükör, a másikon pedig egy LED található. Ha elegendő fény van, akkor használja a tükörrel ellátott oldalt, ezzel energiát spórolva az akkumulátornak. Rossz látási viszonyok esetén (sötét szobában) használja az izzót.

   A készlet harmadik optikai eszköze a kompakt, 4-szeres nagyítású, kétszemes távcső. Kényelmes fogású, nagyon könnyű, és nagyon kicsire összehajtható, így könnyen elfér egy zsebben vagy táskában. Alkalmas a legkülönbözőbb tevékenységekhez, beleértve a természet-megfigyelést és a városi sétákat is. Kiváló képteljesítményt nyújt világos, nappali fényben.

   Fő jellemzők:

   Három optikai eszköz egy készletben: mikroszkóp, teleszkóp és kétszemes távcső
   Több mint 30 tartozék a megfigyelésekhez és kísérletekhez
   Ismeretterjesztő könyv az űrről a csillagászat alapjainak elsajátításához
   Színes csomagolás – szép ajándék is lehet
   Tökéletes választás az optikai eszközök megismeréséhez

   Mikroszkóp-készlet:

   Mikroszkóp
   10x szemlencse
   Csereizzó
   Üres flakon – 3 db
   Üveg tárgylemezek – 3 db
   Fedőlemezek – 5 db
   Mikroszkópos tárgylemez-címkék – 3 db
   Boncolókés
   Pipetta
   Spatula
   Csipesz
   Boncolótű
   Teleszkóp
   5 mm-es szemlencse
   10 mm-es szemlencse
   2x optikai keresőtávcső
   Diagonális tükör
   Alumínium háromlábú állvány
   Kétszemes távcső
   Puha tok
   Törlőkendő
   Pánt
   A „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv
   Felhasználói kézikönyv és garanciajegy

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Discovery Scope 3 készlet és könyv

   Írj egy véleményt

   16 termék van még ugyanebben a kategóriában: