Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   Discovery Scope 2 készlet és könyv
   • Discovery Scope 2 készlet és könyv
   • Discovery Scope 2 készlet és könyv
   • Discovery Scope 2 készlet és könyv

   Discovery Scope 2 készlet és könyv

   (0) Vélemény
   18 102 Ft
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
   Discovery
   79203
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   Discovery Scope 2 készlet és könyv

   A készlet két optikai eszközt tartalmaz: egy teleszkópot és egy mikroszkópot. A készlethez több mint 25 tartozék, valamint a világűrről szóló, ismeretterjesztő könyv is jár.

   A Discovery Scope 2 készlet két optikai eszközt tartalmaz: egy mikroszkópot és egy teleszkópot. A mikroszkóp nagy segítséget nyújt a mikrobiológia alapjainak elsajátításában. A teleszkóp rendkívül hasznos ahhoz, hogy elsajátíthassa a csillagászat alapjait. Az optikai eszközökön kívül a készlet praktikus tartozékokat tartalmaz, amelyekre szüksége lehet a világ felfedezéséhez és a tudományos kísérletek elvégzéséhez. A készlethez a „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv is jár.

   A Discovery Scope 2 készlet teleszkópja egy kompakt refraktor, mely alt-azimut (AZ) állvánnyal és alumínium asztali állvánnyal rendelkezik. Az ablak mellé helyezve otthonról is megfigyelheti vele a csillagos égboltot. A teleszkóp lehetővé teszi a Hold, a meteorzáporok, valamint a különálló csillagok megfigyelését.

   Ez a belépő szintű modellként kategorizált teleszkóp segíthet abban, hogy betekintést nyerjen az űr végtelenségébe. Láthatja vele a legfényesebb égi objektumokat az éjszakai égbolton. A teleszkóp nagy teljesítményű figyelőtávcsőként is használható, ha tájakat szeretne megfigyelni. A teleszkóphoz kibővített tartozékkészlet tartozik – nem kell külön megvásárolnia semmit.

   A „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv segítségével többet tudhat meg a csillagászatról. A könyv elolvasásával választ kaphat különböző alapvető kérdésekre, például arra, hogyan épül fel egy teleszkóp, hogyan végezhet megfigyeléseket, és milyen érdekes objektumok láthatók a Naprendszerben és azon túl.

   A Discovery Scope 2 készlethez tartozó mikroszkóp egy klasszikus biológiai, alsó világítással rendelkező mikroszkóp. Alkalmas átlátszó minták megfigyelésére. Tökéletesen használható a boltokban széles körben kapható, előkészített tárgylemez-készletekhez. A mikroszkóp a dobozból kivéve azonnal használatba vehető, mivel a készlet számos előkészített tárgylemezt tartalmaz. A készlet segítségével tanulmányozhatja a saját maga által készített, vékony mintaszeleteket, és megfigyelheti, mennyi élet van egy csepp vízben.

   Az optikán három fix nagyítási szint állítható be 75x és 900x között. A háttérvilágítás beépített fényforrással rendelkezik, amelynek egyik oldalán tükör, a másikon pedig egy LED található.

   Fő jellemzők:

   Átlátszó minták tanulmányozására tervezett, biológiai mikroszkóp
   Asztali teleszkóp a Hold és a földi objektumok megfigyeléséhez
   Mikroszkópos kísérletező készlet és több mint 25 tartozék
   Ismeretterjesztő könyv az űrről a csillagászat alapjainak elsajátításához
   Ideális optikai eszközkészlet két tárgy egyidejű tanulmányozásához

   A készlet tartalma:

   Teleszkóp
   H 12,5 mm-es szemlencse
   18 mm-es szemlencse (álló kép)
   Diagonális tükör
   Optikai keresőtávcső, 2x
   Asztalra állítható háromlábú állvány
   Sötétben világító, csillagászati témájú matricák
   Mikroszkóp
   Előkészített tárgylemezek – 3 db
   Üveg tárgylemezek – 3 db
   Fedőlemezek – 3 db
   Mikroszkópos tárgylemez-címkék – 5 db
   Műanyag pipetta
   Boncolókés
   Csipesz
   Spatula
   Boncolótű
   Festék – 2 flakon
   Csereizzó – 2 db
   Rögzítőszert tartalmazó flakon
   A „Világűr. A nem üres üresség” című ismeretterjesztő könyv
   Felhasználói kézikönyv és garanciajegy

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Discovery Scope 2 készlet és könyv

   Írj egy véleményt

   16 termék van még ugyanebben a kategóriában: