Barion Pixel
Mint minden weboldal, a hd-tech.eu is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.
   Quazar Clock Station Óra és vezeték nélküli töltő
   • Quazar Clock Station Óra és vezeték nélküli töltő
   • Quazar Clock Station Óra és vezeték nélküli töltő
   • Quazar Clock Station Óra és vezeték nélküli töltő
   • Quazar Clock Station Óra és vezeték nélküli töltő

   Quazar Clock Station Óra és vezeték nélküli töltő

   (0) Vélemény
   13 378 Ft
   Szín
   Beszerzés alatt
   Mennyiség
   Quazar
   QZR-WR-03
     Biztonságos vásárlás

   Oldalunkon minden adatátvitel titkosított kapcsolaton keresztül történik.

   Órával kombinált vezeték nélküli töltő okos eszközökhöz

   Fő tulajdonságok:
   • NFC (NearFileldCommunication) technológia
   • Óra, ébresztés és hőmérő funkció
   • Stílusos megjelenés, fából készült
   • 2 adapterrel (micro USB és lightning)


   Felmerült már benned, hogy hogyan lehetne elegáns módon, nem a kábeleket keresgélve és kerülgetve tölteni a telefonod, tableted, vagy az okosórád? Vajon létezik-e olyan eszköz erre a célra, ami a lakásod egyik dísze is lehetne? A telefon típusától és kimenetétől függetlenül használható lehetne több készülékhez is?

   A válasz a Quazar Charger Clock Station, egy vezeték nélküli Qi (NFC, NearFileldCommunication) technológián alapuló telefontöltő, ébresztőfunkciós óra és hőmérséklet kijelző egyben. Kapcsold be a telefonodon az NFC-t, helyezd a Charger Clock Station-re és a töltés azonnal megkezdődik.

   Nem számít többé, hogy melyik töltővel, kábellel, vagy csatlakozóval melyik telefont lehet tölteni, melyikkel kompatibilis. A Quazar töltőivel bármely telefont márkától és csatlakozótól függetlenül tölteni lehet.

   Nem kell többé eldugnod a töltőt az asztal alá, vagy az ágy mögé, hogy ne legyen elől, hiszen a Quazar vezeték nélküli töltője szépen kivitelezett formájával stílusos design eleme minden lakásnak, vagy irodának.

   Az elegáns, fa alapanyagból készült, órával és hőmérővel kombinált vezeték nélküli töltő, szépen kivitelezett formájával stílusos és hasznos design eleme minden lakásnak.

   A kijelző néhány másodperc után kialszik, így éjszaka sem zavar téged a fénye. Ha ismét meg szeretnéd nézni az időt, vagy a hőmérsékletet csak koppints a tetejére, vagy szólj rá hangosan. Köszönhetően a rezgésérzékelőnek a kijelző ismét életre kel. 

   A vezeték nélküli telefontöltés lehetősége az új telefonok egyik sajátossága. Azt, hogy a Te telefonod/tableted/okosórád alkalmas-e erre a célra a Műszaki leírásban ellenőrizheted. Ha nem találod a telefonod típusát a kompatibilitási listában, akkor se aggódj.

   Minden Quazar vezeték nélküli töltőhöz ajándékba adunk 2db NFC jelvevő adaptert (micro USB és lightning csatlakozóval). Azt követően, hogy az adaptert bedugtad a telefonod csatlakozójába, elrejtheted a telefonod tokjába, így Te is élvezheted a modern töltés szabadságát, még akkor is, ha a készüléked már nem új, de ragaszkodsz hozzá. iPhone modellek töltéséhez mindenképpen adapter szükséges, mert ezekben a készülékekben jelenleg nem aktiválható az NFC kommunikáció.

   Letöltés

   Clock station útmutató

   Letöltés (722.46k)

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Quazar Clock Station Óra és vezeték nélküli töltő

   Írj egy véleményt

   13 termék van még ugyanebben a kategóriában: