TrueCam A4 autós kamera
   • TrueCam A4 autós kamera
   • TrueCam A4 autós kamera
   • TrueCam A4 autós kamera

   TrueCam A4 autós kamera

   (0) Vélemény
   20 465 Ft
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   A TrueCam A4 autós kamera FULL HD 1080p minőségű felvételeket készít. Nem számít, hogy a videót éjjel vagy nappal készíted, esetleg gyenge fényviszonyok között. A TrueCam A4 autós kamera minden körülmény között éles és minőségi felvételt biztosít.

   Specifikációk:

   • Videó felbontása: 1920×1080@30fps 16:9, 1280×720@30fps 16:9
   • Látószög 1080p esetén: 130°
   • Formátum és tömörítés: Mov formátum, H264
   • Hang: Beépített mikrofon, egy gombnyomással kikapcsolható akár felvétel közben is, vagy a menüben
   • Fényképezés: 5 MP, JPG
   • LCD kijelző: 2,7“ 16:9 egy gombnyomással kikapcsolható akár felvétel közben is, vagy a menüben
   • GPS helymeghatározás
   • Szenzor: 1/3″ 3.0 Mega CMOS

   Kiváló minőség kedvező áron

   A TrueCam A4 autós kamera ideális választás mindenki számára, aki kiváló minőséget keres kompromisszumok nélkül. A kiváló optika, mely minőségi felvételt készít maximális felhasználói kényelem mellett, ezt a modellt a legmagasabb osztályba sorolja. A funkciók többsége egy gombnyomással elérhető, továbbá az áttekinthető LCD kijelző és a magyar menü is hozzájárul a kamera intuitív vezérléséhez. A végtelenített rögzítésnek köszönhetően soha sem fogyhat el a tárhely a memóriakártyán. Amennyiben valaki beletolat a leparkolt autódba, egyértelmű bizonyítékokkal fogsz rendelkezni a mozgásérzékelőnek köszönhetően. A speciális tartó segítségével pedig a kamera felhelyezése csupán pár másodpercet vesz igénybe.

   FULL HD 1080p felvétel

   A TrueCam A4 autós kamera FULL HD 1080p minőségű felvételeket készít. Ezek a felvételek annyira jó minőségűek, hogy az olyan apró részletek is felismerhetőek, mint az emberek arca és alakja, illetve a rendszámtábla is. Nem számít, hogy a videót éjjel vagy nappal készíted, esetleg gyenge fényviszonyok között. A TrueCam A4 autós kamera minden körülmények között éles és minőségi felvételt biztosít.

   Végtelenített felvétel

   A TrueCam A4 kamerával soha sem történhet meg az, hogy elfogy a hely a memóriakártyán. Miután betelt a memória, a fedélzeti kamera elkezdi felülírni a legrégebbi felvételeket. Szükség esetén egy gomb segítségével zárolhatod az aktuális felvételt, de akár a régebbieket is, ezzel védve őket a felülírás ellen.

   G-szenzor

   A G-szenzor (terhelés-érzékelő, gravitációs szenzor) három térbeli tengely mentén rögzíti az autó mozgását, baleseten esetén pedig menti az ütközés irányát és automatikusan zárolja az aktuális felvételt, hogy az a végtelenített feljátszás során ne íródhasson felül. A szenzor érzékenységét egyszerűen beállíthatja a menüben.

   Videó zárolása

   Amennyiben szeretnéd megőrizni az éppen aktuális felvételt későbbi felhasználás céljából, egy gomb segítségével bármikor zárolhatod azt, ezzel védve a felülírással szemben. A gombot használhatod egyaránt videó készítése közben, vagy régebbi felvételek esetében is. A zárolt videót, illetve fényképet ezután bármikor feloldhatod és kézzel törölheted.

   LCD kijelző magyar menüvel

   A 2,7" LCD kijelzőnek köszönhetően egyszerűen ellenőrizheted az aktuális felvételt, visszanézheted a régebbi videókat és nem utolsó sorban, igényeid szerint beállíthatod a kamerát. Az autós kamera használata garantáltan nem fog nehézségeket okozni senkinek, bárki kezelni tudja, hiszen a menü nagyon egyszerű és áttekinthető, emellett pedig teljesen magyar.

   Mozgásérzékelő

   A TrueCam kamera azonnal megkezdi a felvételt, amint mozgást észlel. Ennek a funkciónak főleg akkor veheted hasznát, ha valaki beletolat a járművedbe vagy egyéb kárt tesz abban.

   Éjszakai üzemmód

   A TrueCam A4 autós kamera minőségi optikával rendelkezik, aminek köszönhetően a kamera éjjel is nagyon jó minőségű felvételeket készít. A TrueCam kamera számára nem jelent problémát fényképezni vagy videót készíteni gyenge fényviszonyok között sem.

   WDR funkció

   A WDR funkciónak köszönhetően a kamera jobb képet készít nagy kontrasztarány mellett. A kamera így jobban megbírkózik az olyan helyzetekkel, amikor a kép egyik része sokkal jobban, a másik része pedig jóval kevésbé megvilágított. Tipikus ilyen kontraszt a fény/árnyék vagy az éjszakai úttest a szembejövő autók megvilágításában.

   Sebességmérő radar detektor - külön megvásárolható kiegészítő

   A TrueCam A4 kamerához vásárolhatsz egy sebességmérő radar detektort, ami figyelmeztet a szakasz- és a piros lámpán való áthajtást figyelő radarokra, és az egyéb helyekre, ahol különösen érdemes óvatosnak lenni. Adatbázisunk több mint 33 ezer ilyen helyet tartalmaz Európa 36 országában, illetve Oroszországban. A hangutasítások figyelmeztetik a sofőrt a veszélyre, illetve a megengedett sebesség túllépésére. Az adatbázis teljes mértékben pontos, frissítéseit ingyenesen rendelkezésedre bocsájtjuk. Az alapértelmezett hang lecserélhető Garami Gábor rádiós műsorvezető vicces kommentárjaira.

   Az alap csomag nem tartalmazza! 

   A csomag tartalma:

   • 1x TrueCam A4 autós kamera
   • 1x töltő, adapter
   • 1x tapadókorong
   • 1x 3M kétoldalú ragasztó
   • 1x autóstöltő
   • 1x HDMI kábel
   • 1x USB kábel
   • 1x védőcsomagolás

    

   További funkciók:

    

   LCD kijelző kikapcsolása

   Amennyiben a kamera kijelzője zavarna Téged, egy gombnyomással kikapcsolhatod anélkül, hogy azt a menü beállításaiban keresni kellene. Továbbá az autós kamera esetében beállítható az LCD kijelző alvó üzemmódba való automatikus átkapcsolása, a megadott időintervallum után.

   Hang kikapcsolása

   Amennyiben nem szeretnéd rögzíteni a hangokat, egy gomb megnyomásával deaktiválhatod a hang felvételét. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha telefonálsz, illetve ha egyéb okokból kifolyólag nem szeretnéd, hogy a hang rögzítésre kerüljön.

   Azonnali fénykép

   A TrueCam A4 autós kamera egyike azon kevés kameráknak, amelyek lehetővé teszik a fényképezést videó készítése közben. Ehhez nem szükséges megszakítani a videót, vagy a menüben bármit is beállítani. A kamera további nagy előnye, hogy mindössze egy gombnyomással fényképet készíthetsz régebbi videó felvételekből is.

   Fényerő szabályozás

   A kamera lehetővé teszi az expozíciós érték (EV) manuális beállítását. A menüben bármikor szükség szerint kiválaszthatod az expozíciós érték nagyságát. Miután beállítottad a fényerőt, az LCD kijelzőn azonnal ellenőrizheted, hogy a kiválasztott érték megfelel-e az elvárásaidnak. Az autós kamera természetesen lehetővé teszi az automatikus expozíció kiválasztását is.

   Sofőr nevének megjelenítése

   Az autós kamerában beállíthatod a sofőr nevét, ami így megjelenítődik a videó felvételen. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha egy járművet több sofőr használ. 

   Kép 180 fokos elforgatása

   A fedélzeti kamera felhelyezésének csak a fantáziád szabhat határt. Elhelyezheted azt akár fejjel lefelé is. Ezután elég kiválasztani a képet 180 fokkal elfordító üzemmódot, hogy a felvétel helyes irányban rögzüljön. A felvett videón kívül a menü is elfordul, hogy a kamerát a továbbiakban egyszerűen tudd kezelni.

   Háttérvilágítású gombok

   A TrueCam A4 autós kamera sötétben való problémamentes kezeléséhez nagyban hozzájárulnak a háttérvilágítású gombok. A háttér világítás mértéke úgy van beállítva, hogy ne világítson túlzottan a szemedbe, mégis teljesen ellássa funkcióját. A háttér világítás egyszerűen kikapcsolható.

   TrueCam
   truecam-a4

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   TrueCam A4 autós kamera

   Írj egy véleményt

   4 termék van még ugyanebben a kategóriában: