TrueCam A6 autós kamera
   • TrueCam A6 autós kamera
   • TrueCam A6 autós kamera
   • TrueCam A6 autós kamera
   • TrueCam A6 autós kamera
   • TrueCam A6 autós kamera

   TrueCam A6 autós kamera

   (0) Vélemény
   35 425 Ft
   30 425 FtMegtakarítás: 5 000 Ft

   Első és hátsó kamerával.

   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Dupla kamerás megoldást keresel az autódba, ami előre és hátra is rögzít?

   Akkor megtaláltad! :)

   A TrueCam A6 autóskamera minőségi felvételeket készít. A csomag részét képezi a hátsó parkoló kamera, amely tökéletes képet rögzít arról, hogy mi történik a gépjármű mögött.

   A hátsó kamera ezen modell legfőbb előnyei közé tartozik. A főkamerával történő összekapcsolás után, láthatod a parkoló kamera képét az LCD kijelzőn, tehát nem csak a parkolást könnyíti meg, hanem mindig tudod, hogy mi történik a gépjármű mögött. Sőt a kamera, ugyanúgy ahogy az elülső kamera, videofelvételt is tud készíteni, tehát az autód ütközése esetén, fontos bizonyító anyagot nyújt számodra. 

   Specifikációk:

   • Videó felbontás: Full HD 1920x1080p / 30 fps, 16:9, 1440x1080p / 30 fps, 16:9, 1280x720 / 30fps, 16:9, hátsó kamera: 720p HD 
   • 130 fokos látószög 
   • 12 megapixeles kamera 
   • 2,7" 16:9 TFT LCD (egy gombbal kikapcsolható) 
   • GPS útvonalrögzítés (külön kiegészíthető vásárlása után) 
   • Radar előrejelzés (külön kiegészíthető vásárlása után) 
   • G-Szenzor 
   • Mozgásérzékelő 
   • Végtelenített felvétel funkció 
   • Éjszakai felvétel 
   • Automatikus bekapcsolás funkció 
   • 32GB-ig bővíthető 
   • Csatlakozók: USB 2.0 és HDMI 
   • Kiegészítők: tapadókorongos autós tartó, USB kábel, HDMI kábel, autós töltő, védőtok, Szoftver CD

   TrueCam A6 autós kamera

   Hátsó kamera

   A hátsó kamera ezen modell legfőbb előnyei közé tartozik. A főkamerával történő összekapcsolás után, látható a parkoló kamera képe az LCD kijelzőn, tehát nem csak a parkolást könnyíti meg, hanem mindig tudod, hogy mi történik a gépjárműved mögött. Sőt a kamera, ugyanúgy ahogy az első kamera, videofelvételt is készít.

   FULL HD 1080p felvétel

   A TrueCam A6 autós kamera FULL HD 1080p minőségű felvételeket készít. Ezek a felvételek annyira jó minőségűek, hogy az olyan apró részletek is felismerhetőek, mint az emberek arca és alakja, illetve a rendszámtábla is. Nem számít, hogy a videót éjjel vagy nappal készíted, esetleg gyenge fényviszonyok között. A TrueCam A6 autós kamera minden körülmények között éles és minőségi felvételt biztosít.

   GPS-modul (kiegészítő)

   A TrueCam A6 kamerához vásárolható egy GPS modul, amely a gépjárműved pozíciójának az érzékelésén kívül, szintén rögzíti a menetsebességet is. Így, már csak Tőled függ, hogy ezen adatokat hagyod-e feltüntetni a videofelvételen, vagy a GPS log-ba történő elmentésüket választod. Ha nem szeretnéd, hogy a gyorsaság és a pozíció a videofelvételen legyen, elegendő ezen funkció kikapcsolása. Az összes adatot áttekintheted az alkalmazásban, ahol a térképen megnézheted a teljes útvonalat beleértve a gyorsaságot, a G szenzor grafikonját, gyorsulást és további információkat is.

   Gyors felhelyezés

   Napi szintű használat során fontosnak tartjuk, hogy a kamera felhelyezése ne vegyen el sok időt. A tartó és a töltőkábel gépjárműben való állandó elhelyezése megkímél a kamera bonyolult mindennapi felhelyezésétől, a mindennapi kábelbekötésektől és a felvétel szempontjából ideális pozíció keresésétől. A kamerát csak egyszerűen bepattinthatod a tartóba és már indulhatsz is.

   Végtelenített felvétel

   A TrueCam A6 kamerával soha sem történhet meg az, hogy elfogy a hely a memóriakártyán. Miután betelt a memória, a fedélzeti kamera elkezdi felülírni a legrégebbi felvételeket. Szükség esetén egy gomb segítségével zárolhatod az aktuális felvételt, de akár a régebbieket is, ezzel védve őket a felülírás ellen.

   G-szenzor

   A G-szenzor (terhelés-érzékelő, gravitációs szenzor) három térbeli tengely mentén rögzíti az autó mozgását, baleseten esetén pedig menti az ütközés irányát és automatikusan zárolja az aktuális felvételt, hogy az a végtelenített feljátszás során ne íródhasson felül. A szenzor érzékenységét egyszerűen beállíthatja a menüben.

   Videó zárolása

   Amennyiben szeretnéd megőrizni az éppen aktuális felvételt későbbi felhasználás céljából, egy gomb segítségével bármikor zárolhatod azt, ezzel védve a felülírással szemben. A gombot használhatod egyaránt videó készítése közben, vagy régebbi felvételek esetében is. A zárolt videót, illetve fényképet ezután bármikor feloldhatod és kézzel törölheted.

   LCD kijelző magyar menüvel

   A 2,7" LCD kijelzőnek köszönhetően egyszerűen ellenőrizheted az aktuális felvételt, visszanézheted a régebbi videókat és nem utolsó sorban, igényeid szerint beállíthatod a kamerát. Az autós kamera használata garantáltan nem fog nehézségeket okozni senkinek, bárki kezelni tudja, hiszen a menü nagyon egyszerű és áttekinthető, emellett pedig teljesen magyar.

   Mozgásérzékelő

   A TrueCam kamera azonnal megkezdi a felvételt, amint mozgást észlel. Ennek a funkciónak főleg akkor veheted hasznát, ha valaki beletolat a járművedbe vagy egyéb kárt tesz abban.

   Cserélhető polarizációs és UV szűrők

   A TrueCam A6 autós kamera esetében lehetőséged nyílik polarizációs CPL vagy UV szűrő használatára, amit csak egyszerűen rögzíteni kell az objektívre. A polarizációs CPL szűrő kiiktatja a visszatükröződést, így a felvételeid mentesülnek a nem kívánatos fényhatásoktól, főként az első szélvédő visszatükröződésétől. Az UV szűrő teltebbé és élénkebbé teszi a színeket, sötétíti az égboltot és megszünteti a távoli horizont homályosságát. A cserélhető szűrők nem részei az alapcsomagnak.

   TrueCam A6 autós kamera

   Sebességmérő radar detektor

   Külön vásárolható hozzá, az alap csomag nem tartalmazza!

   A TrueCam A6 kamera olyan funkcióval is rendelkezik, ami figyelmeztet a szakasz- és a piros lámpán való áthajtást figyelő radarokra. Adatbázisunk több mint 33 ezer helyet tartalmaz Európa 36 országában, illetve Oroszországban. A hangutasítások figyelmeztetik a sofőrt a veszélyre, illetve a megengedett sebesség túllépésére. Az adatbázis teljes mértékben pontos, frissítéseit ingyenesen rendelkezésre bocsájtjuk. Az alapértelmezett hang lecserélhető Garami Gábor ismert rádiós műsorvezető hangjára. 

   Éjszakai üzemmód

   A TrueCam A6 autós kamera minőségi optikával rendelkezik, aminek köszönhetően a kamera éjjel is nagyon jó minőségű felvételeket készít. A TrueCam kamera számára nem jelent problémát fényképezni vagy videót készíteni gyenge fényviszonyok között sem.

             TrueCam A6 autós kamera Timelapse mód

   Timelapse funkció

   A timelapse funkció lehetővé teszi egy videó gyorsított felvételét. A kamera minden másodpercben létrehoz egy felvételt, aminek köszönhetően egy perc alatt le tud játszani akár egy félórás felvételt is. Így könnyen megtudhatod, hogy mi történt a gépjárműved körül az érkezésed előtt, vagy a megtett út során. 

   Parkolási mód

   A parkolási módnak köszönhetően, az A6 autóskamerával felszerelt gépjárművedet akár 24 órára leparkolhatod, a kamera akkumulátorának töltése nélkül. A kamera eközben alvó üzemmódban van és ha valaki hozzákoccan a gépjárműhöz, automatikusan elkezdi a felvétel rögzítését.

   HDR funkció

   A HDR (High Dynamic Range) funkciónak köszönhetően a kamera megbirkózik a nagy kontrasztarányú helyzetekkel is. Tipikus példa a fény és árnyék kontrasztja, illetve az éjszakai úttest a szembejövő autók megvilágításában.

   További funkciók:

    

   LCD kijelző kikapcsolása

   Amennyiben a kamera kijelzője zavarna Téged, egy gombnyomással kikapcsolhatod anélkül, hogy azt a menü beállításaiban keresni kellene. Továbbá az autós kamera esetében beállítható az LCD kijelző alvó üzemmódba való automatikus átkapcsolása, a megadott időintervallum után.

   Hang kikapcsolása

   Amennyiben nem szeretnéd rögzíteni a hangokat, egy gomb megnyomásával deaktiválhatod a hang felvételét. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha telefonálsz, illetve ha egyéb okokból kifolyólag nem szeretnéd, hogy a hang rögzítésre kerüljön.

   Azonnali fénykép

   A TrueCam A6 autós kamera egyike azon kevés kameráknak, amelyek lehetővé teszik a fényképezést videó készítése közben. Ehhez nem szükséges megszakítani a videót, vagy a menüben bármit is beállítani. A kamera további nagy előnye, hogy mindössze egy gombnyomással fényképet készíthetsz régebbi videó felvételekből is.

   Fényerő szabályozás

   A kamera lehetővé teszi az expozíciós érték (EV) manuális beállítását. A menüben bármikor szükség szerint kiválaszthatod az expozíciós érték nagyságát. Miután beállítottad a fényerőt, az LCD kijelzőn azonnal ellenőrizheted, hogy a kiválasztott érték megfelel-e az elvárásaidnak. Az autós kamera természetesen lehetővé teszi az automatikus expozíció kiválasztását is.

   Sofőr nevének megjelenítése

   Az autós kamerában beállíthatod a sofőr nevét, ami így megjelenítődik a videó felvételen. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha egy járművet több sofőr használ. 

   Kép 180 fokos elforgatása

   A fedélzeti kamera felhelyezésének csak a fantáziád szabhat határt. Elhelyezheted azt akár fejjel lefelé is. Ezután elég kiválasztani a képet 180 fokkal elfordító üzemmódot, hogy a felvétel helyes irányban rögzüljön. A felvett videón kívül a menü is elfordul, hogy a kamerát a továbbiakban egyszerűen tudd kezelni.

   Háttérvilágítású gombok

   A TrueCam A6 autós kamera sötétben való problémamentes kezeléséhez nagyban hozzájárulnak a háttér világítású gombok. A háttér világítás mértéke úgy van beállítva, hogy ne világítson túlzottan a szemedbe, mégis teljesen ellássa funkcióját. A háttér világítás egyszerűen kikapcsolható.

   További funkciók:

    

   LCD kijelző kikapcsolása

   Amennyiben a kamera kijelzője zavarna Téged, egy gombnyomással kikapcsolhatod anélkül, hogy azt a menü beállításaiban keresni kellene. Továbbá az autós kamera esetében beállítható az LCD kijelző alvó üzemmódba való automatikus átkapcsolása, a megadott időintervallum után.

   Hang kikapcsolása

   Amennyiben nem szeretnéd rögzíteni a hangokat, egy gomb megnyomásával deaktiválhatod a hang felvételét. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha telefonálsz, illetve ha egyéb okokból kifolyólag nem szeretnéd, hogy a hang rögzítésre kerüljön.

   Azonnali fénykép

   A TrueCam A6 autós kamera egyike azon kevés kameráknak, amelyek lehetővé teszik a fényképezést videó készítése közben. Ehhez nem szükséges megszakítani a videót, vagy a menüben bármit is beállítani. A kamera további nagy előnye, hogy mindössze egy gombnyomással fényképet készíthetsz régebbi videó felvételekből is.

   Fényerő szabályozás

   A kamera lehetővé teszi az expozíciós érték (EV) manuális beállítását. A menüben bármikor szükség szerint kiválaszthatod az expozíciós érték nagyságát. Miután beállítottad a fényerőt, az LCD kijelzőn azonnal ellenőrizheted, hogy a kiválasztott érték megfelel-e az elvárásaidnak. Az autós kamera természetesen lehetővé teszi az automatikus expozíció kiválasztását is.

   Sofőr nevének megjelenítése

   Az autós kamerában beállíthatod a sofőr nevét, ami így megjelenítődik a videó felvételen. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha egy járművet több sofőr használ. 

   Kép 180 fokos elforgatása

   A fedélzeti kamera felhelyezésének csak a fantáziád szabhat határt. Elhelyezheted azt akár fejjel lefelé is. Ezután elég kiválasztani a képet 180 fokkal elfordító üzemmódot, hogy a felvétel helyes irányban rögzüljön. A felvett videón kívül a menü is elfordul, hogy a kamerát a továbbiakban egyszerűen tudd kezelni.

   LED megvilágítás

   Éjszakai videó illetve fénykép készítéséhez a TrueCam A6 autós kamera LED megvilágítással rendelkezik, ami úgynevezett segédfényként szolgál. Ez egy különösen hasznos funkció, főként egy éjszakai baleset dokumentálásához, amikoris a kamerát a tartóból kivéve használhatod azt klasszikus digitális fényképezőgépként a károk és az egyéb bizonyítékok rögzítéséhez.

   Háttérvilágítású gombok

   A TrueCam A6 kamera éjjel is jól lát. Hogy sötétben se okozzon gondot a fekete doboz kezelése, minden gomb háttérvilágítással rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell más fényforrást használnod a kamera vezérléséhez vagy a beállítások változtatásához. Amennyiben nincs szükséged a háttér világításra, könnyedén kikapcsolhatod ezt a funkciót.

   Sebesség megjelenítése

   A TrueCam A6 kamera számos funkciójának egyikével beállíthatod, hogy az autó sebessége megjelenjen-e a videó felvételen vagy sem.

   Pozíció megjelenítése

   A GPS-modul többek között lehetővé teszi a kocsi helyzetének megjelenítését. Amennyiben nem szeretnéd, hogy az autó pozíciója látható legyen a felvételen, elegendő deaktiválni ezt a funkciót.

   Együttműködés a Google Maps-szel

   A TrueCam A6 fedélzeti kamera a GPS felhasználóbarát kezeléséhez a Google Maps szolgáltatást használja, melynek köszönhetően áttekintést nyerhetsz az utazás menetéről. Amennyiben gyakran utazol nagyobb távolságokra, a rögzített adatoknak köszönhetően valós képet kaphatsz az autó sebességéről és az egyes útvonalak hosszáról.

   Szoftver

   A TrueCam A6 modellre olyan alkalmazást telepítettünk, mellyel egy képernyőn jelenítheted meg a videót, a Google térképet és a sebesség grafikonját. Továbbá a G-szenzornak köszönhetően az alkalmazás megjeleníti a gravitációs mozgást is, amit a G-szenzor érzékel.

   TrueCam
   truecam-a6

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   TrueCam A6 autós kamera

   Első és hátsó kamerával.

   Írj egy véleményt

   3 termék van még ugyanebben a kategóriában: