TrueCam A7 autós kamera
   • TrueCam A7 autós kamera
   • TrueCam A7 autós kamera
   • TrueCam A7 autós kamera
   • TrueCam A7 autós kamera

   TrueCam A7 autós kamera

   (0) Vélemény
   40 150 Ft
   38 150 FtMegtakarítás: 2 000 Ft
   Nincs raktáron
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   A legújabb modell, mely a TrueCam A5 továbbfejlesztett változata. Az alapcsomagban megtalálod a sebességmérő radar detektorral ellátott GPS-modult, amin beállíthatod Garami Gábor rádiós műsorvezető vicces kommentárjait is.

   Növeltük a videó felbontását, ami akár 2560×1080 (21:9) vagy 2304×1296 (16:9) 30fps frekvencia mellett. A felvétel kiváló minőségének köszönhetően az arc felismerése, illetve a rendszámtábla identifikációja, még egyszerűbbé válik. A kamera első osztályú módon kezel minden szokásos helyzet. A felvételek éjjel vagy gyenge fényviszonyok között, erős ellenfényben illetve más kihívást jelentő helyzetekben is a legjobb minőségben, maximális élesség mellett kerülnek rögzítésre.

   A tartó és a töltőkábel álladó elhelyezésének köszönhetően a kamera telepítése és kezelése egyszerűbb már nem is lehetne. A mindennapi felhelyezés során elég „bepattintani“ a kamerát és már indulhat is.

   Specifikáció:

   • Videó Felbontás: FullHD 2560x1080p / 30fps 2304x1296 (16: 9) 30fps 1080p / 45fps és 720p / 60fps
   • 130 fokos látószög
   • 5MP kamera
   • 2.7 "TFT LCD, mely egy gombbal kikapcsolható
   • GPS útvonalrögzítés
   • Radar előrejelzés
   • G-szenzor
   • Mozgásérzékelő
   • Végtelenített felvétel funkció
   • Éjszakai felvétel
   • Automatikus bekapcsolás funkció

   FULL HD 1296p Felvétel

   A kamera 2560x1080 Vagy 2304x1296 felbontású videót készít. A kiváló minőségű felvételek még kedvezőtlen körülmények között is természetesnek számítanak, legyen szó erős napsütésről, alkonyatról, éjszakáról vagy sötétedésről. A felvételek mindig tökéletesen élesek és tiszták lesznek, így könnyen felismerhetők az olyan apró részleteket is, mint az emberi arc, vagy az autók rendszáma.

   TrueCam A7 autós kamera

   Sebességmérő funkció

   A TrueCam A7S kamera egy újdonsága a SEBESSÉGMÉRŐ funkció. Segítségével követhető az aktuális sebesség és irány (iránytű formájában) a kijelzőn. Ezek mellett a természetesen továbbra is figyelmeztet, ha sebességmérő kamera közeledik. A kijelzőn megjelenik a megengedett sebesség, mutatja a hátralevő távolságot és jelezz gyorshajtás esetén. A SEBESSÉGMÉRŐ funkció képernyővédőnek is választható, hogy a kijelző ne legyen zavaró, például éjszakai vezetés esetén.

   GPS-modul

   A TrueCam A7 GPS-modullal is rendelkezik. A pozíció rögzítésén kívül méri és menti az autó sebességét is. Beállíthatod, hogy a sebesség megjelenjen a videó felvételen, vagy csak a GPS logba mentődjön el. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a sebesség látható legyen a felvételen, elég kikapcsolni ezt a funkciót. A rögzített adatokat egy alkalmazásnak köszönhetően utólag bármikor megjelenítheted a Google Maps-on.

   Sebességmérő radar detektor

   A TrueCam A7 kamera egy olyan funkcióval is rendelkezik, ami figyelmeztet a szakasz- és a piros lámpán való áthajtást figyelő radarokra és azokra a helyekre, ahol különösen érdemes óvatosnak lenni. Adatbázisunk több mint 33 ezer helyet tartalmaz Európa 36 országában, illetve Oroszországban. A hangutasítások figyelmeztetik a sofőrt a veszélyre, illetve a megengedett sebesség túllépésére. Az adatbázis teljes mértékben pontos, a frissítéseket ingyenesen rendelkezésre bocsájtjuk. 

   Gyors felhelyezés

   Napi szintű használat során fontosnak tartjuk, hogy a kamera felhelyezése ne vegyen el sok időt. A tartó és a töltőkábel gépjárműben való állandó elhelyezése megkímél a kamera bonyolult mindennapi felhelyezésétől, a mindennapi kábelbekötésektől és a felvétel szempontjából ideális pozíció keresésétől. A kamerát csak egyszerűen bepattinthatod a tartóba és már indulhatsz is.

   Végtelenített felvétel

   A TrueCam A7 kamerával soha sem történhet meg az, hogy elfogy a hely a memóriakártyán. Miután betelt a memória, a fedélzeti kamera elkezdi felülírni a legrégebbi felvételeket. Szükség esetén egy gomb segítségével zárolhatod az aktuális felvételt, de akár a régebbieket is, ezzel védve őket a felülírás ellen.

   G-szenzor

   A G-szenzor (terhelés-érzékelő, gravitációs szenzor) három térbeli tengely mentén rögzíti az autó mozgását, baleseten esetén pedig menti az ütközés irányát és automatikusan zárolja az aktuális felvételt, hogy az a végtelenített feljátszás során ne íródhasson felül. A szenzor érzékenységét egyszerűen beállíthatja a menüben.

   TrueCam A7 autós kamera

   Prémium asszisztens rendszerek

   A TrueCam A7s olyan funkciókkal is el van látva, amelyek segítenek a közlekedési balesetek minimalizálásában. Ennek következtében nem csak a gépjárművezető, hanem a közlekedésben részt vevő egyéb személyek részére is biztonságosabb a közlekedés. Az LDWS (Lane Departure Warning System) egy olyan rendszer, amely figyelmezteti a gépjárművezetőt a sáv elhagyására. Ezt a rendszert egy másik asszisztens is kiegészíti, mégpedig a FCWS (Forward Collision Warning System), amely akkor figyelmezteti a járművezetőt, ha túl közel van az előtte haladó járműhöz. Nem fogsz elaludni a közlekedési lámpánál sem, mert a rendszer arra is figyelmeztet, hogy az előtted álló autó elindult. A funkció kiválóan használható hosszú utazások során, amikor a gépjárművezető már fáradt a hosszú vezetéstől, és a figyelme lankad. Úgy próbálunk mindent összehangolni a készülékben, hogy a rendszerek felesleges zavarás nélkül segítsék a vezetést. Figyelmeztetés! A funkció jelenleg fejlesztés alatt áll (béta verzió). A használatához le kell tölteni az „L” jelű új firmware-t.

   Videó zárolása

   Amennyiben szeretnéd megőrizni az éppen aktuális felvételt későbbi felhasználás céljából, egy gomb segítségével bármikor zárolhatod azt, ezzel védve a felülírással szemben. A gombot használhatod egyaránt videó készítése közben, vagy régebbi felvételek esetében is. A zárolt videót, illetve fényképet ezután bármikor feloldhatod és kézzel törölheted.

   LCD kijelző magyar menüvel

   A 2,7" LCD kijelzőnek köszönhetően egyszerűen ellenőrizheted az aktuális felvételt, visszanézheted a régebbi videókat és nem utolsó sorban, igényeid szerint beállíthatod a kamerát. Az autós kamera használata garantáltan nem fog nehézségeket okozni senkinek, bárki kezelni tudja, hiszen a menü nagyon egyszerű és áttekinthető, emellett pedig teljesen magyar.

   Mozgásérzékelő

   A TrueCam kamera azonnal megkezdi a felvételt, amint mozgást észlel. Ennek a funkciónak főleg akkor veheted hasznát, ha valaki beletolat a járművedbe vagy egyéb kárt tesz abban.

   Cserélhető polarizációs és UV szűrők

   A TrueCam A7 autós kamera esetében lehetőséged nyílik polarizációs CPL vagy UV szűrő használatára, amit csak egyszerűen rögzíteni kell az objektívre. A polarizációs CPL szűrő kiiktatja a visszatükröződést, így a felvételeid mentesülnek a nem kívánatos fényhatásoktól, főként az első szélvédő visszatükröződésétől. Az UV szűrő teltebbé és élénkebbé teszi a színeket, sötétíti az égboltot és megszünteti a távoli horizont homályosságát. A cserélhető szűrők nem részei az alapcsomagnak.

   Éjszakai üzemmód

   A TrueCam A7 autós kamera minőségi optikával rendelkezik, aminek köszönhetően a kamera éjjel is nagyon jó minőségű felvételeket készít. A TrueCam kamera számára nem jelent problémát fényképezni vagy videót készíteni gyenge fényviszonyok között sem.

   A csomag tartalma:

   • 1x TrueCam A7 autóskamera
   • 1x töltő, adapter
   • 1x GPS modul
   • 1x tapadókorong
   • 1x 3M kétoldaló ragasztó
   • 1x autóstöltő
   • 1x HDMI kábel
   • 1x USB kábel
   • 1x védőcsomagolás

   További funkciók:

    

   LCD kijelző kikapcsolása

   Amennyiben a kamera kijelzője zavarna Téged, egy gombnyomással kikapcsolhatod anélkül, hogy azt a menü beállításaiban keresni kellene. Továbbá az autós kamera esetében beállítható az LCD kijelző alvó üzemmódba való automatikus átkapcsolása, a megadott időintervallum után.

   Hang kikapcsolása

   Amennyiben nem szeretnéd rögzíteni a hangokat, egy gomb megnyomásával deaktiválhatod a hang felvételét. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha telefonálsz, illetve ha egyéb okokból kifolyólag nem szeretnéd, hogy a hang rögzítésre kerüljön.

   Azonnali fénykép

   A TrueCam A7 autós kamera egyike azon kevés kameráknak, amelyek lehetővé teszik a fényképezést videó készítése közben. Ehhez nem szükséges megszakítani a videót, vagy a menüben bármit is beállítani. A kamera további nagy előnye, hogy mindössze egy gombnyomással fényképet készíthetsz régebbi videó felvételekből is.

   Fényerő szabályozás

   A kamera lehetővé teszi az expozíciós érték (EV) manuális beállítását. A menüben bármikor szükség szerint kiválaszthatod az expozíciós érték nagyságát. Miután beállítottad a fényerőt, az LCD kijelzőn azonnal ellenőrizheted, hogy a kiválasztott érték megfelel-e az elvárásaidnak. Az autós kamera természetesen lehetővé teszi az automatikus expozíció kiválasztását is.

   Sofőr nevének megjelenítése

   Az autós kamerában beállíthatod a sofőr nevét, ami így megjelenítődik a videó felvételen. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha egy járművet több sofőr használ. 

   Kép 180 fokos elforgatása

   A fedélzeti kamera felhelyezésének csak a fantáziád szabhat határt. Elhelyezheted azt akár fejjel lefelé is. Ezután elég kiválasztani a képet 180 fokkal elfordító üzemmódot, hogy a felvétel helyes irányban rögzüljön. A felvett videón kívül a menü is elfordul, hogy a kamerát a továbbiakban egyszerűen tudd kezelni.

   Háttérvilágítású gombok

   A TrueCam A7 autós kamera sötétben való problémamentes kezeléséhez nagyban hozzájárulnak a háttér világítású gombok. A háttér világítás mértéke úgy van beállítva, hogy ne világítson túlzottan a szemedbe, mégis teljesen ellássa funkcióját. A háttér világítás egyszerűen kikapcsolható.

   További funkciók:

    

   LCD kijelző kikapcsolása

   Amennyiben a kamera kijelzője zavarna Téged, egy gombnyomással kikapcsolhatod anélkül, hogy azt a menü beállításaiban keresni kellene. Továbbá az autós kamera esetében beállítható az LCD kijelző alvó üzemmódba való automatikus átkapcsolása, a megadott időintervallum után.

   Hang kikapcsolása

   Amennyiben nem szeretnéd rögzíteni a hangokat, egy gomb megnyomásával deaktiválhatod a hang felvételét. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha telefonálsz, illetve ha egyéb okokból kifolyólag nem szeretnéd, hogy a hang rögzítésre kerüljön.

   Azonnali fénykép

   A TrueCam A7 autós kamera egyike azon kevés kameráknak, amelyek lehetővé teszik a fényképezést videó készítése közben. Ehhez nem szükséges megszakítani a videót, vagy a menüben bármit is beállítani. A kamera további nagy előnye, hogy mindössze egy gombnyomással fényképet készíthetsz régebbi videó felvételekből is.

   Fényerő szabályozás

   A kamera lehetővé teszi az expozíciós érték (EV) manuális beállítását. A menüben bármikor szükség szerint kiválaszthatod az expozíciós érték nagyságát. Miután beállítottad a fényerőt, az LCD kijelzőn azonnal ellenőrizheted, hogy a kiválasztott érték megfelel-e az elvárásaidnak. Az autós kamera természetesen lehetővé teszi az automatikus expozíció kiválasztását is.

   Sofőr nevének megjelenítése

   Az autós kamerában beállíthatod a sofőr nevét, ami így megjelenítődik a videó felvételen. Ennek a funkciónak különösen akkor veheted hasznát, ha egy járművet több sofőr használ. 

   Kép 180 fokos elforgatása

   A fedélzeti kamera felhelyezésének csak a fantáziád szabhat határt. Elhelyezheted azt akár fejjel lefelé is. Ezután elég kiválasztani a képet 180 fokkal elfordító üzemmódot, hogy a felvétel helyes irányban rögzüljön. A felvett videón kívül a menü is elfordul, hogy a kamerát a továbbiakban egyszerűen tudd kezelni.

   LED megvilágítás

   Éjszakai videó illetve fénykép készítéséhez a TrueCam A7 autós kamera LED megvilágítással rendelkezik, ami úgynevezett segédfényként szolgál. Ez egy különösen hasznos funkció, főként egy éjszakai baleset dokumentálásához, amikoris a kamerát a tartóból kivéve használhatod azt klasszikus digitális fényképezőgépként a károk és az egyéb bizonyítékok rögzítéséhez.

   Háttérvilágítású gombok

   A TrueCam A7 kamera éjjel is jól lát. Hogy sötétben se okozzon gondot a fekete doboz kezelése, minden gomb háttérvilágítással rendelkezik. Ennek köszönhetően nem kell más fényforrást használnod a kamera vezérléséhez vagy a beállítások változtatásához. Amennyiben nincs szükséged a háttér világításra, könnyedén kikapcsolhatod ezt a funkciót.

   Sebesség megjelenítése

   A TrueCam A7 kamera számos funkciójának egyikével beállíthatod, hogy az autó sebessége megjelenjen-e a videó felvételen vagy sem.

   Pozíció megjelenítése

   A GPS-modul többek között lehetővé teszi a kocsi helyzetének megjelenítését. Amennyiben nem szeretnéd, hogy az autó pozíciója látható legyen a felvételen, elegendő deaktiválni ezt a funkciót.

   Együttműködés a Google Maps-szel

   A TrueCam A7 fedélzeti kamera a GPS felhasználóbarát kezeléséhez a Google Maps szolgáltatást használja, melynek köszönhetően áttekintést nyerhetsz az utazás menetéről. Amennyiben gyakran utazol nagyobb távolságokra, a rögzített adatoknak köszönhetően valós képet kaphatsz az autó sebességéről és az egyes útvonalak hosszáról.

   Szoftver

   A TrueCam A7 modellre olyan alkalmazást telepítettünk, mellyel egy képernyőn jelenítheted meg a videót, a Google térképet és a sebesség grafikonját. Továbbá a G-szenzornak köszönhetően az alkalmazás megjeleníti a gravitációs mozgást is, amit a G-szenzor érzékel.

   TrueCam
   truecam-a7

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   TrueCam A7 autós kamera

   Írj egy véleményt

   4 termék van még ugyanebben a kategóriában: