truecam-h5

Szállítás: 5-7 munkanap

TrueCam H5 autós kamera

37 000 Ft‎

-2 000 Ft‎

35 000 Ft‎

Akció!

Autókamera, amelyről csak Te tudsz

Megbízható fekete dobozt keresel autódba? A TrueCam H5 a legkisebb videokamera, amit valaha készítettünk. Ennek ellenére rendelkezik minden olyan fontos funkcióval, amely segít megóvni autódat utazás közben és a parkolóban. Fő előnye a minőségi Full HD 1080p felvétel és a minimális méret. Mindig felismerhetőek az olyan részleteket, mint a rendszámtábla vagy a gyalogosok és a vezetők arca, viszont senki nem veszi észre a kamerát – nyugodtan a járműben hagyhatja.

Forradalmi már a kamera rögzítése módja is. Első alkalommal használtuk az általunk kifejlesztett mágneses konzolt, integrált töltővel. Ennek köszönhetően a kamera mindennapos rögzítése még könnyebb és gyorsabb. A legpraktikusabb rögzítő rendszerrel azonnal indulhatsz.

A videofelvételek továbbítását jelentősen megkönnyíti a beépített WiFi. Ennek köszönhetően a TrueCam H5 könnyen csatlakoztatható a LuckyCam alkalmazáshoz, Te pedig azonnal elkezdheted letölteni és szerkeszteni a beállításokat. Még ma kezd el az autókamera használatát, és elkerülheted a felesleges kényelmetlenséget utazás közben.

Tiszta felvételek Full HD formátumban

A Truecam H5 kis méretei ellenére sem csökken a felvételek minősége. Ezek akár 1080p felbontásúak is lehetnek, ami biztosítja a kisebb tárgyak megbízható rögzítését. A gyors mozdulatok a felvételen folyamatosak maradnak, köszönhetően a 30 fps felvételi sebességnek. Rendelkezésre áll alacsonyabb, 720p felbontású HD is, amelynél a kamera másodpercenként 60 felvételt készít.

Ne habozz beszerelni

A TrueCam H5 néhány másodpercen belül készen áll az indulásra. A rögzítés nagyon egyszerű az egyedi mágneses konzol révén, amely az üveghez rögzíthető. Ebbe egy pillanat alatt be tudod pattintani a kamerát, és ugyanilyen könnyen magaddal is viheted. A töltőkábellel egyáltalán ne foglalkozz, mert a konzolba építették be. Rögzítés után a kamera automatikusan töltődni kezd.

Láthatatlan formatervezés

A kamera teste nagyon kompakt méretű, és matt színével sem vonzza a figyelmet. Ez jó, ha az autóban akarod hagyni a TrueCam H5-öt parkoláskor, például a bevásárlóközpont előtt. Az arra járók nehezen veszik észre. Vezetés közben sem vonja el a figyelmét, és nem korlátozza a kilátást.

Felismeri az ütközést

A TrueCam H5 fekete doboza érzékeny G szenzorral rendelkezik, amely még az enyhe koccanásokat is érzékeli. Ilyenkor az éppen rögzített felvételt automatikusan zárolja, hogy megakadályozza elvesztését. Ezzel értékes bizonyíték lesz a kezedben az egész eseményre vonatkozóan.

Sosem nem fogy ki a memóriája

Az autókamera csak akkor véd, ha felvételt készít. A Full HD felvételek memóriaigényesek. Annak érdekében, hogy soha ne fogyjon ki a memóriája, a TrueCam H5 időhurok funkcióval rendelkezik. A legrégebbi felvétel, ahol semmi érdekes nem történt, és nincs zárolva, törli magát, és helyet ad új felvételnek.

Figyeli a leparkolt autót is

Nem csak az országúton történhet valami. A parkolóban az autó könnyű célponttá válik a garázdák vagy a figyelmetlen gépkocsivezetők számára. Parkolási üzemmódban a kamera készenléti állapotban működik, és amikor mozgást vagy ütést észlel, elkezdi a felvételt. Így mindig tudni fogod, mi történik az autód körül. A TrueCam H5 készenléti üzemmódban 24 órát bír ki töltés nélkül.

A WiFi továbbítja a videókat

TrueCam H5 kamerájából a videók vezeték nélkül továbbítódnak a beépített WiFi-vel. Csak párosítsd a kamerát mobiltelefonoddal a LuckyCam alkalmazásban, és azonnal dolgozhatsz a felvételekkel. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszert futtató telefonok és táblagépek számára is elérhető, és megkönnyíti a vezérlést is – távolból elindítható vagy leállítható a rögzítés, vagy módosíthatók a kamera alapvető beállításai.

LCD kijelző és vezérlés magyar nyelven

A kamerával végzett munkát kényelmesebbé teszi az áttekinthető 1,5“-os LCD-kijelző, és főleg a teljes magyar nyelvű vezérlés. A beállítások módosítása, a felvételek kézi zárolása, a rögzített videó lejátszása – mindez egy pillanat alatt végrehajtható. A menü kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan, az útmutató elolvasása nélkül is tudj benne tájékozódni. Elég elindulni.

A forgalmi sávban tartja a gépkocsit

A TrueCam H5 kamera rendelkezik egy LDWS funkcióval, ami a sáv elhagyására figyelmeztető rendszer. Figyelmeztet Téged, amikor hirtelen elkezded elhagyni a sávot. Ez különösen mikro-alvás és más figyelmetlenség hatására szokott megtörténni. A hangjelzés segít megelőzni a nagyobb károkat.

WDR funkció

A fényképezőgép WDR (Wide Dynamic Range) funkcióval rendelkezik, amely jobb minőségű felvételt biztosít olyan helyzetekben, ahol a terület egy része több, másik része kevesebb fényt kap, így a fény és az árnyék között kontraszt van. Jellemző példái az éjszakai országúti felvételek a tükröződésekkel és a szembe jövő járművek fényeivel. A kamera ilyen fényviszonyok között is meglepetést okoz.

Műszaki adatok:

Videó felbontása
 • 1920×1080/30fps 16:9
 • 1280×720/60fps 16:9
 • 1280×720/30fps 16:9
Látószög 1080p esetében130°
Formátum és tömörítés
 • Mov formátum
 • H.264-es tömörítés
HangBeépített mikrofon
FényképezésFelbontás12 Mpx
FormátumJPEG
LCD kijelző1,5“ lehetőség a menüben történő kikapcsolásra
GPS helymeghatározóKIEGÉSZÍTÖ
sebességmérő radar előjezésNEM
G-SzenzorIGEN

az érzékenység állítható
WiFiIGEN
Cserélhető szűrőkNEM
Micro SD kártyaAkár 64 GB
Végtelenített ciklikus feljátszásIGEN

Folyamatos feljátszás időveszteség nélkül

A legrégebbi fájl automatikus felülírása

A ciklus hossza változtatható
Fájl zárolása a felülírás elkerülése érdekébenIGEN

A funkció feljátszás közben egy gombnyomással bekapcsolható
Automatikus bekapcsolásIGEN

Automatikus bekapcsolás az autó indításakor

Automatikus kikapcsolás az autó leállítását követően
KijelzésDátum és időIGEN

kikapcsolható
Sebesség megjelenítése a videónKIEGÉSZÍTÖ GPS modullal
Az autó helyzetének megjelenítése a videónKIEGÉSZÍTÖ GPS modullal
MozgásérzékelőIGEN

BE / KI
Parkolási módIGEN
Timelapse videóNEM
Nyelv
 • Cseh
 • Angol
 • Német
 • Lengyel
 • Magyar
 • Orosz
 • Francia
 • Szlovák
 • Litván
Portok
 • WiFi
 • Micro SD / USB adapter
AkkuBeépített 420mAh
TöltőINPUT12-24V töltő
OUTPUT5V 1A
A töltőkábel hossza300 cm
SzínFekete
Méretek55 x 45 x 45 mm
Tömeg62 g
SzenzorSONY
Üzemi hőmérséklet-10°C / +50°C

4 további termék ugyanebben a kategóriában: