TrueCam H5 autós kamera
   • TrueCam H5 autós kamera
   • TrueCam H5 autós kamera
   • TrueCam H5 autós kamera
   • TrueCam H5 autós kamera

   TrueCam H5 autós kamera

   (0) Vélemény
   33 850 Ft
   Raktáron (Szállítás: 1-2 munkanap)
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Autókamera, amelyről csak Te tudsz

   Megbízható fekete dobozt keresel autódba? A TrueCam H5 a legkisebb videokamera, amit valaha készítettünk. Ennek ellenére rendelkezik minden olyan fontos funkcióval, amely segít megóvni autódat utazás közben és a parkolóban. Fő előnye a minőségi Full HD 1080p felvétel és a minimális méret. Mindig felismerhetőek az olyan részleteket, mint a rendszámtábla vagy a gyalogosok és a vezetők arca, viszont senki nem veszi észre a kamerát – nyugodtan a járműben hagyhatja.

   Forradalmi már a kamera rögzítése módja is. Első alkalommal használtuk az általunk kifejlesztett mágneses konzolt, integrált töltővel. Ennek köszönhetően a kamera mindennapos rögzítése még könnyebb és gyorsabb. A legpraktikusabb rögzítő rendszerrel azonnal indulhatsz.

   A videofelvételek továbbítását jelentősen megkönnyíti a beépített WiFi. Ennek köszönhetően a TrueCam H5 könnyen csatlakoztatható a LuckyCam alkalmazáshoz, Te pedig azonnal elkezdheted letölteni és szerkeszteni a beállításokat. Még ma kezd el az autókamera használatát, és elkerülheted a felesleges kényelmetlenséget utazás közben.

   Tiszta felvételek Full HD formátumban

   A Truecam H5 kis méretei ellenére sem csökken a felvételek minősége. Ezek akár 1080p felbontásúak is lehetnek, ami biztosítja a kisebb tárgyak megbízható rögzítését. A gyors mozdulatok a felvételen folyamatosak maradnak, köszönhetően a 30 fps felvételi sebességnek. Rendelkezésre áll alacsonyabb, 720p felbontású HD is, amelynél a kamera másodpercenként 60 felvételt készít.

   Ne habozz beszerelni

   A TrueCam H5 néhány másodpercen belül készen áll az indulásra. A rögzítés nagyon egyszerű az egyedi mágneses konzol révén, amely az üveghez rögzíthető. Ebbe egy pillanat alatt be tudod pattintani a kamerát, és ugyanilyen könnyen magaddal is viheted. A töltőkábellel egyáltalán ne foglalkozz, mert a konzolba építették be. Rögzítés után a kamera automatikusan töltődni kezd.

   Láthatatlan formatervezés

   A kamera teste nagyon kompakt méretű, és matt színével sem vonzza a figyelmet. Ez jó, ha az autóban akarod hagyni a TrueCam H5-öt parkoláskor, például a bevásárlóközpont előtt. Az arra járók nehezen veszik észre. Vezetés közben sem vonja el a figyelmét, és nem korlátozza a kilátást.

   Felismeri az ütközést

   A TrueCam H5 fekete doboza érzékeny G szenzorral rendelkezik, amely még az enyhe koccanásokat is érzékeli. Ilyenkor az éppen rögzített felvételt automatikusan zárolja, hogy megakadályozza elvesztését. Ezzel értékes bizonyíték lesz a kezedben az egész eseményre vonatkozóan.

   Sosem nem fogy ki a memóriája

   Az autókamera csak akkor véd, ha felvételt készít. A Full HD felvételek memóriaigényesek. Annak érdekében, hogy soha ne fogyjon ki a memóriája, a TrueCam H5 időhurok funkcióval rendelkezik. A legrégebbi felvétel, ahol semmi érdekes nem történt, és nincs zárolva, törli magát, és helyet ad új felvételnek.

   Figyeli a leparkolt autót is

   Nem csak az országúton történhet valami. A parkolóban az autó könnyű célponttá válik a garázdák vagy a figyelmetlen gépkocsivezetők számára. Parkolási üzemmódban a kamera készenléti állapotban működik, és amikor mozgást vagy ütést észlel, elkezdi a felvételt. Így mindig tudni fogod, mi történik az autód körül. A TrueCam H5 készenléti üzemmódban 24 órát bír ki töltés nélkül.

   A WiFi továbbítja a videókat

   TrueCam H5 kamerájából a videók vezeték nélkül továbbítódnak a beépített WiFi-vel. Csak párosítsd a kamerát mobiltelefonoddal a LuckyCam alkalmazásban, és azonnal dolgozhatsz a felvételekkel. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszert futtató telefonok és táblagépek számára is elérhető, és megkönnyíti a vezérlést is – távolból elindítható vagy leállítható a rögzítés, vagy módosíthatók a kamera alapvető beállításai.

   LCD kijelző és vezérlés magyar nyelven

   A kamerával végzett munkát kényelmesebbé teszi az áttekinthető 1,5“-os LCD-kijelző, és főleg a teljes magyar nyelvű vezérlés. A beállítások módosítása, a felvételek kézi zárolása, a rögzített videó lejátszása – mindez egy pillanat alatt végrehajtható. A menü kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan, az útmutató elolvasása nélkül is tudj benne tájékozódni. Elég elindulni.

   A forgalmi sávban tartja a gépkocsit

   A TrueCam H5 kamera rendelkezik egy LDWS funkcióval, ami a sáv elhagyására figyelmeztető rendszer. Figyelmeztet Téged, amikor hirtelen elkezded elhagyni a sávot. Ez különösen mikro-alvás és más figyelmetlenség hatására szokott megtörténni. A hangjelzés segít megelőzni a nagyobb károkat.

   WDR funkció

   A fényképezőgép WDR (Wide Dynamic Range) funkcióval rendelkezik, amely jobb minőségű felvételt biztosít olyan helyzetekben, ahol a terület egy része több, másik része kevesebb fényt kap, így a fény és az árnyék között kontraszt van. Jellemző példái az éjszakai országúti felvételek a tükröződésekkel és a szembe jövő járművek fényeivel. A kamera ilyen fényviszonyok között is meglepetést okoz.

   Műszaki adatok:

   Videó felbontása
   • 1920×1080/30fps 16:9
   • 1280×720/60fps 16:9
   • 1280×720/30fps 16:9
   Látószög 1080p esetében 130°
   Formátum és tömörítés
   • Mov formátum
   • H.264-es tömörítés
   Hang Beépített mikrofon
   Fényképezés Felbontás 12 Mpx
   Formátum JPEG
   LCD kijelző 1,5“ lehetőség a menüben történő kikapcsolásra
   GPS helymeghatározó KIEGÉSZÍTÖ
   sebességmérő radar előjezés NEM
   G-Szenzor IGEN

   az érzékenység állítható
   WiFi IGEN
   Cserélhető szűrők NEM
   Micro SD kártya Akár 64 GB
   Végtelenített ciklikus feljátszás IGEN

   Folyamatos feljátszás időveszteség nélkül

   A legrégebbi fájl automatikus felülírása

   A ciklus hossza változtatható
   Fájl zárolása a felülírás elkerülése érdekében IGEN

   A funkció feljátszás közben egy gombnyomással bekapcsolható
   Automatikus bekapcsolás IGEN

   Automatikus bekapcsolás az autó indításakor

   Automatikus kikapcsolás az autó leállítását követően
   Kijelzés Dátum és idő IGEN

   kikapcsolható
   Sebesség megjelenítése a videón KIEGÉSZÍTÖ GPS modullal
   Az autó helyzetének megjelenítése a videón KIEGÉSZÍTÖ GPS modullal
   Mozgásérzékelő IGEN

   BE / KI
   Parkolási mód IGEN
   Timelapse videó NEM
   Nyelv
   • Cseh
   • Angol
   • Német
   • Lengyel
   • Magyar
   • Orosz
   • Francia
   • Szlovák
   • Litván
   Portok
   • WiFi
   • Micro SD / USB adapter
   Akku Beépített 420mAh
   Töltő INPUT 12-24V töltő
   OUTPUT 5V 1A
   A töltőkábel hossza 300 cm
   Szín Fekete
   Méretek 55 x 45 x 45 mm
   Tömeg 62 g
   Szenzor SONY
   Üzemi hőmérséklet -10°C / +50°C
   TrueCam
   truecam-h5

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   TrueCam H5 autós kamera

   Írj egy véleményt

   Ezekkel a termékekkel szokták együtt megvásárolni:

   4 termék van még ugyanebben a kategóriában: