Electronic Arts Star Wars Battlefront II - Xbox One
   • Electronic Arts Star Wars Battlefront II - Xbox One
   • Electronic Arts Star Wars Battlefront II - Xbox One
   • Electronic Arts Star Wars Battlefront II - Xbox One

   Electronic Arts Star Wars Battlefront II - Xbox One

   (0) Vélemény
   14 953 Ft
   Nincs raktáron
   Mennyiség
     Biztonságos SSL kapcsolat

   Oldalunkon minden adat átvitele titkosított kapcsolaton keresztül történik.

     Raktárunk Magyarországon található

   A termékeket Magyarországon lévő raktárunkból szállítjuk ki Neked.

   Vágj bele a végtelen Star Wars™ akcióba a valaha volt legkelendőbb Star Wars HD videójáték-sorozattal.

   Küzdd át magadat az ellenségek hullámain a Csillagromboló bázison, kezedben a fénykard erejével. Rohanj végig a Yavin 4-en lévő rejtett felkelőbázis dzsungelén a többi osztagossal, és vesd be az AT-ST-k tűzerejét. Sorakozz fel az X-szárnyú osztaggal az űrben a behemót Első Rend csillagrombolója elleni támadáshoz. Vagy lépj egy új Star Wars hős – Iden, egy elit birodalmi különleges egységbeli katona – képébe, és fedezd fel az érzelmes, megragadó egyszereplős játékot, mely harminc évet ölel fel.

   Gazdag, élő Star Wars többszereplős csatatereket tapasztalhatsz meg három korszakban: a megelőzőben, a klasszikusban és az új trilógiában. Testreszabhatod és bővítheted a hősöket, a vadászokat és az osztagosokat, és mindegyiket a csatában felhasználható egyedi képességekkel ruházhatod fel. Tauntaunokon lovagolhatsz, valamint tankokat és gyorsmotorokat irányíthatsz. Város nagyságú csillagrombolókat szedhetsz le, és az Erő segítségével bizonyíthatsz olyan ikonikus szereplők ellen, mint amilyen Kylo Ren, Darth Maul vagy Han Solo, miközben eljátszod a 40 évnyi Star Wars filmek által ihletett valamelyik szerepet.

   Saját Star Wars hősöd utazásának irányítója lehetsz...

   Egy katona ismeretlen története

   Keress új utakat Iden Versio, az Inferno osztag parancsnoka képében. Ez egy birodalmi különleges egység a 30 évet felölelő, érzelmileg megragadó új Star Wars kampányban, mely áthidalja a Star Wars™: A jedi visszatér™ és a Star Wars™: Ébredő erő™ filmek közti eseményeket.

   A végső Star Wars Battleground

   Star Wars többszereplős univerzum, mely változatosság és kiterjedtség tekintetében páratlan: akár 40 játékos küzdhet benne ikonikus hősök képében, korhű katonák és rengetegféle földi és légi jármű található benne, miközben a csata végigsöpör a galaxison.

   Galaktikus méretű űrbeli küzdelem

   Az űrbeli küzdelem a Star Wars Battlefront II számára az alapoktól kezdve van megtervezve, különálló kezelési, fegyver- és testreszabási lehetőségekkel. Csatlakozz osztagodhoz, repülj keresztül a Birodalmi dokkudvarokon, és szedd le a hatalmas hajókat, miközben legendás csillagrombolókat irányítasz akár 24 játékossal és 40 mesterséges intelligenciával működő hajóval.

   Együtt jobb

   Alkoss csapatot egy barátoddal a kényelmes kanapén, így kétszereplős offline osztott képernyős játékban vehetsz részt. Szerezd meg a jutalmakat, szabd testre az osztagosokat és a hősöket, és végezd el a frissítéseket az online töbszereplős csatatéren.

   2804457

   Megadott referenciák

   Még nincsenek vélemények.

   Írj egy véleményt

   Electronic Arts Star Wars Battlefront II - Xbox One

   Írj egy véleményt

   12 termék van még ugyanebben a kategóriában: